Onze missie is jou helpen om van je klachten af te komen!

Onze missie is jou helpen om van je klachten af te komen!

Fix-Your-Body

Over ons

Men heeft dagelijks meer last van stress en de burn-out klachten zijn nog nooit zo hoog geweest. Dit heeft mij ertoe geleid om deze website op te zetten. In Nederland steeds meer mensen uitvallen op het werk. Worden de mensen sneller geïrriteerd en leven wij steeds meer in een \”bubbel\”. Als fysiotherapeut probeer ik u lichamelijke tips te geven om de stressgerelateerde en overbelasting klachten te verminderen.

Fix-your-body is een site opgezet voor alle mensen die hun lichaam willen onderhouden. Je lichaam is een breed begrip. Is het puur je fysieke lichaam of ook je geestelijke gesteldheid die je moet onderhouden. Alles hangt immers samen. Gelukkig zijn zowel wetenschappers als mensen in de zorg druk bezig hoe het menselijk lichaam werkt.

Fix-your-body probeert deze wetenschappelijke stof zo simpel mogelijk te vertalen en ook zo praktisch mogelijk uit te schrijven om u als lezer tips en trucs te geven om uw lichaam zo goed mogelijk te laten functioneren.
Uw lichaam heeft verschillende dingen nodig om zo goed mogelijk te functioneren denk hierbij aan het fysieke en geestelijke gestel, maar ook aan voeding beweging en het trainen van de hersenfuncties.

Het uiteindelijk en misschien niet haalbare doel is u van informatie te voorzien waardoor u uw dagelijkse ongemakken zo goed mogelijk kan controleren. Dat u zo lekker mogelijk in uw lichaam en geest zit en dat de therapeuten uiteindelijk niet meer nodig zijn om u te laten functioneren.

Wij posten steeds meer content dus houd de website goed in de gaten. Heb jij zelf een onderwerp waar je meer over wil weten? Stuur mij een mailtje dan reageer ik er zo snel mogelijk op.

 

– “Just because the process hurts. Doesn’t mean the results won’t be beautiful”