Mindfulness oefeningen

De mooiste content om aan de slag te gaan met mindfulness oefeningen

 • Stress

  De kunst van niets doen, verminder je stress

  Er wordt genoeg geschreven over stressmanagement en selfhelp bij burnout klachten op het internet. Hier lees je een andere inzicht op het hebben van stress en kan je zelf trainen om rustig en blij te zijn in elke situatie. Stressklachten en burnoutklachten zijn in Nederland een groot probleem. Steeds meer mensen lijden onder deze klachten […]

 • Stressvermindering

  Mindfulness – Stressvermindering

  Mindfulness stressvermindering Hieronder kan u luisteren naar mindfulness sessie voor ontspanning en vermindering van stressvermindering. Dit zorgt voor een verlaging van het stresshormoon. Door deze sessie vaker te luisteren en te beoefenen zorg je ervoor dat je makkelijker kan slapen en overdag rustiger bent. Dat de gedachten in het hoofd je niet meer overweldigen. U […]

 • Bewustzijn Fix-Your-Body

  Vergoot je bewustzijn met Mindfulness oefeningen voor thuis

  Mindfulness oefeningen voor thuis. Vergroot je gezondheid door bewustzijn Hieronder kan u luisteren naar mindfulness voor gezondheid en vergroting van het bewustzijn. Dit zorgt voor een verlaging van het stresshormoon. U wordt begeleid om te voelen wat er op dit moment in uw lichaam afspeelt. Als u dit doet zorgt u er uiteindelijk voor dat […]

 • Stressvermindering

  Mindfulness – Bodyscan

  Mindfulness bodyscan – Health voor rust, ontspanning en verbetering gemoedstoestand. Hieronder kan u luisteren naar mindfulness bodyscan voor ontspanning en verbetering van uw gemoedstoestand. Dit zorgt voor een verlaging van het stresshormoon. Dit zorgt voor meer rust in het lichaam. U wordt begeleid om te voelen wat er op dit moment in uw lichaam afspeelt. […]

Op zoek naar mindfulness oefeningen?

Fix-your-body mindfulness oefeningen voor thuis. Gemaakt door gezondheidsexperts. Erop gericht om specifieke klachten te verminderen. De instructie is zo makkelijk mogelijk gemaakt. Wij plaatsen content gebaseerd op een makkelijk basis niveau. 

Wanneer kan ik deze video’s gebruiken?

Deze sessie kan je meerdere keren gebruiken. Door deze video’s meerdere keren te beoefenen maak je je rug sterker en meer belastbaar voor het dagelijkse leven. Probeer altijd goed te luisteren naar je lichaam en niet te zwaar te belasten.

Voor wat voor klachten kan je deze oefeningen gebruiken?

Op dit moment kan je onze video’s gebruiken voor stressgerelateerde klachten. In het dagelijks leven wordt de gemiddelde Nederlander steeds meer belast. De overheid past hier hun zorg ook op aan. Uitval op de werkvloer door stressgerelateerde klachten is hoog. Met mindfulness kunt u aan de slag om uw belasting te verminderen en weer helder en scherp na te kunnen denken.

Hoe vaak oefenen voor goed resultaat?

Mocht u op dit moment erge stressklachten ervaren. Dan is het aan te raden deze oefeningen elke dag te beoefenen. Als u klachten heeft die u niet zelf kan oplossen is het aan te raden om uw huisarts raad te plegen.
Heeft u ervaring met dan kan u hier direct mee aan de slag. 

Fix-Your-Body

Op onze blog kan u zoeken naar de klacht die u ervaart. heeft u een vraag of ziet u uw klacht niet staan. Mail ons gerust en wij proberen het onderwerp te beantwoorden. Op dit moment hebben wij al op verschillende onderwerpen antwoord gegeven. Blessure advies, mindfulness oefeningen, yoga.
Deze onderwerpen vallen onder verschillende categorieën, rugpijn, nekpijn, schouderpijn, bilpijn, enkel, knie, training, hardlopen, stress, mindfulness oefeningen en yoga.