Privacyverklaring Fix-Your-Body
19-12-2018

Fix-Your-Body neemt jouw privacy zeer serieus. De privacywet is hier leidend in. De gegevens van u zijn daardoor veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken. De privacyverklaring van fix-your-body legt uit wat wij bij www.fixyourbody.nl allemaal doen met de informatie die wij van u krijgen.

Heeft u op dit moment vragen over uw privacy of wilt u weten wat wij precies van u bijhouden, neem gerust contact met ons op https://fixyourbody.nl/tips-of-vragen-contact/

Statistieken en profilering

De statistieken die wij gebruiken voor de site houden wij bij om de traffic op de website te analyseren. Deze statistieken kunnen wij gebruiken om geschreven content specifieker voor onze lezers te maken. Met deze statistieken verbeteren we onze website om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Deze gegevens zijn altijd anoniem, de persoonsgegevens blijven dus altijd anoniem.

Contactformulier en Nieuwsbrief

Je kan ons vragen stellen met het contactformulier. Deze gebruikt je e-mailadres, ip-adres, naw-gegevens. Dit kunnen wij alleen maar verzamelen met uw toestemming. Deze gegevens bewaren wij om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

De nieuwsbrief van fix-your-body gebruiken wij om uw nieuwtjes tips en informatie over onze website te delen. Hierdoor kunnen wij u nieuwe content delen die interessant zijn om te lezen. U kunt u elk moment afmelden van de nieuwsbrief via de afmeldlink.
Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

Reclame

Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

per e-mail
via social media
per telefoon
Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via je account kun je dit ook doorgeven.

Advertenties

Onze website kan algemene advertenties vertonen. Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij, we komen dus ook niet te weten of je deze leuk vindt.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze website of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. De cookies laten ons bijvoorbeeld zien hoe vaak jij onze website bezoekt.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, sommige dingen van onze website werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
https://fixyourbody.nl/tips-of-vragen-contact/

Uw rechten

Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen.
-Inzage in de persoonsgegevens die we hebben.
-Corrigeren van fouten in ons privacy beleid.
-Verwijderen van verouderde persoonsgegevens.
-Intrekken van toestemming.
-Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik van uw gegevens.
Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Fix-Your-body
info@fixyourbody.nl