Foam roller

Zo maakt u de juist keuze!

Klik hier!

Foamroller

Foamroller

Een foam roller gebruik je om triggerpoints en spierspanning te verminderen. Dit product wordt veel gebruikt door fysiotherapeuten omdat het wetenschappelijk onderbouwd is dat het helpt bij spierblessures. De foam roller kan je gebruiken tijdens …….

Hoe gebruik je een foam roller?

Foamroller zwart 2
Foamroller zwart 3
Foamroller allen

Grid Foam Roller 

De Tunturi Yoga Grid Foam Roller met deze complete foamroller voorzien van de unieke ribbels om in tot het meest diepe spierweefsel te komen. Deze ribbels bestaan verschillende breedtes en grootheden om de juiste massage te geven naar jou specifieke behoeften.

Foamroller oranje

De beste keuze

Fix-Your-Body kiest dit product uit als beste uit de test. 

Core stability

Op de hoogte blijven?

Op onze webshop kan u zoeken naar de beste producten die op dit moment op de markt zijn om u van uw lichaamsklachten te verhelpen. Heeft u een vraag of ziet u uw klacht niet staan. Mail ons gerust en wij proberen het onderwerp te beantwoorden. Op dit moment hebben wij al op verschillende onderwerpen antwoord gegeven. Blessure adviesmindfulnessyoga. In onze webshop kan u de producten vinden die u verder kan helpen in het voorkomen en verhelpen van uw lichaamsklachten.

De webshop van Fix-Your-Body bestaat uit externe links. Als u het product aanschaft via onze website krijgen wij een kleine vergoeding van bol.com. Al onze producten testen wij eerst zelf. De aanschaf gaat verder op bol.com. Deze zijn ook volledig aansprakelijk voor het leveren van uw product.