Yoga

Bekijk gratis content en ga aan de slag met yoga

Yoga - Fix-your-body

Op zoek naar Yoga instructie?

Fix-your-body levert vrijblijvend content. Filmpjes met instructie. Gemaakt door gezondheidsexperts. Erop gericht om specifieke klachten te verminderen. De instructie is zo makkelijk mogelijk gemaakt. Wij plaatsen content gebaseerd op een makkelijk basis niveau. 

Wanneer kan ik deze video’s gebruiken?

Deze sessie kan je meerdere keren gebruiken. Door deze video’s meerdere keren te beoefenen maak je je rug sterker en meer belastbaar voor het dagelijkse leven. Probeer altijd goed te luisteren naar je lichaam en niet te zwaar te belasten.

Voor wat voor klachten kan je deze oefeningen gebruiken?

Op dit moment kan je onze video gebruiken voor rugklachten. Het lichaam wordt steeds minder belast. De overheid past hier hun zorg ook op aan. Het is van belang dat de gemiddelde Nederlander meer beweegt en daar kunnen deze oefeningen goed van pas komen.

Hoe vaak oefenen voor goed resultaat?

Mocht u op dit moment rugklachten ervaren. Dan is het aan te raden om deze oefeningen twee a drie keer per week uit te voeren. Heeft u ervaring met trainen dan kan u er ook voor kiezen om kracht training te doen om uw rugklachten te verminderen

Fix-Your-Body

Op onze blog kan u zoeken naar de klacht die u ervaart. heeft u een vraag of ziet u uw klacht niet staan. Mail ons gerust en wij proberen het onderwerp te beantwoorden. Op dit moment hebben wij al op verschillende onderwerpen antwoord gegeven. Blessure advies, mindfulness, yoga Deze onderwerpen vallen onder verschillende categorieën, rugpijn, nekpijn, schouderpijn, bilpijn, enkel, knie, training, hardlopen, stress, mindfulness en yoga.